DENGİR MİR FIRAT CEMAAT PARALEL DEVLET DEĞİL ÖRGÜT”

Duru tv ekranlarında canlı olarak yayınlanan Başka Taraf”programına konuk olan Ak Parti Eski Genelbaşkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gündem 17.04.2014 20:14:20 0
 DENGİR MİR FIRAT  CEMAAT PARALEL DEVLET DEĞİL ÖRGÜT”

Duru tv ekranlarında canlı olarak yayınlanan “Başka Taraf”programına konuk olan Ak Parti Eski Genelbaşkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Seçimlerde Başbakan Erdoğan’ın seçim stratejisinde bir partiyi değil cemaati hedef aldığını söyleyen Fırat “ cemaati hedef alarak algı oluşturdu, siz cemaate mi oy verirsiniz partiye mi”diyerek Başbakan Erdoğan’ın seçimi referanduma dönüştürdüğünü söyledi.

Alınan oy’ları buna göre değerlendirmek lazım diyen Fırat Başbakanın seçim sürecinde yalnız bırakıldığını Erdoğan’ında bunun farkında olduğunu ve myk’da yapılan son değişiklikle kabine değişikliğinin de gündeme geleceğini ileri sürdü.

Seçim sürecinde mhp’nin oyunu arttırdığına dikkat çeken Fırat chp’nin ise genel başkan sorunu değil yapısal sorun yaşadığını söyledi.

Paralel devlet söylemiyle Başbakanın yanıltıldığını ileri süren Fırat “cemaat paralel devlet değil, olsa olsa örgüttür. Paralel devlet ergenekondu tam olarak’ta temizlenmedi dedi.

Anayasa mahkemesinin sosyal paylaşım sayfası twiter  kararınıda yorumlayan fırat “bir hukukçu olarak anayasa mahkemesini kutluyorum, yerinde ve doğru bir karar vermiştir dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04